DI-SORIC

СТРАТОНС ЕООД е официален дистрибутор и представител на марката Di-soric за България която е корпоративна група  специализирана в разработването и производството на сензори за индустриална автоматизация. Благодарение на непрекъснатите иновации е на лице огромна продуктова гама, която се допълва от висококачествени светодиодни осветителни тела, машинно виждане и идентификационни системи.

Независимо дали става дума за сензорни системи, обработка на изображения, технология за безопасност или осветление за машини и сигнали, нашият широк технически опит предлага идеалната основа за това. Ето защо ние постоянно развиваме нашите съществуващи продукти и се стремим да създаваме нови, иновативни продукти в съответствие с обещанието на нашата марка „Решения. Умни. Практични“.


сензори дисорик на склад
виличен датчик

Едно от най-известните разработки на Дисорик беше иновативната светлинна бариера тип вилица преди повече от 30 години – днес те са производител на интелигентни сензори с всички общи функционални принципи, високопроизводителни компоненти за обработка на изображения, висококачествено LED осветление за машини, сигнално осветление и технологични продукти за безопасност за много области в индустриалната автоматизация, като монтаж и обработка, роботика, опаковане, машинни инструменти и измерване и тестване. Широката продуктова гама се допълва от нашата гъвкавост за специфични за клиента решения.

DI-sorik-optichni-datchici-kamei-lazeni-datchik
optichni senzori Di-soric

Оптични сензори

di-soric има обширно портфолио от оптични сензори в различни модели, източници на светлина и функционални принципи за надеждно откриване, измерване и тестване дори на най-малките части при трудни условия на околната среда.

OGUL / OGLL с IO-Link

Максимална прецизност: Лазерна вилка и ъглови светлинни бариери с IO-Link се използват, когато трябва да се открият най-малките части.

induktivni-datchici-cilinrichni-i-pravougaln

KNS EXTENDED С IO-LINK РАЗСТОЯНИЕ НА ПРЕВКЛЮЧВАНЕ ОТ 0,2 ДО 12 ММ, индуктивни датчици в цилиндрични корпуси КАБЕЛ ИЛИ КОНЕКТОР.

induktivni i kapacitivni datchici pnp npn no nc
  • Нашите KNS Extended капацитивни и индуктивни датчици с IO-Link са идеално пригодени за високопрецизни приложения в електронната и автомобилната индустрия и други индустрии, в които може да се наложи прецизно откриване на материали и компоненти в производствените процеси. Благодарение на IO-Link, интегрирането на KNS Extended сензори в системата за управление е по-лесно и новите диагностични функции осигуряват допълнителни предимства за намаляване на риска от неправилна работа на сензорите.

НАЙ-ВИСОКА СТЕПЕН НА ГЪВКАВОСТ ПО ВРЕМЕ НА ИНТЕГРАЦИЯ

KNS Extended IO-Link датчици се предлагат в най-малките размери в Ø 6,5 mm, M8 и M12. Всички те са с изравнителни и неизравни монтажни формати – с кабели или конектори.

ПРЕДИМСТВА НА СЕРИЯТА

KNS РАЗШИРЕНО С IO-LINK:

Голямо разстояние на превключване за надеждно откриване на обекти

IO-Link интерфейс

Чувствителността се регулира чрез IO-Link

NO/NC, превключва се чрез IO-Link

Количествена и качествена диагностика чрез IO-Link

Push-pull изход pnp + npn

Здрав корпус от неръждаема стомана и поцинкован месинг

Къс дизайн с дължина само 45 мм за спестяващи място инсталации

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!