Baumer Group

СТРАТОНС ЕООД е единственият официално оторизиран дистрибутор за България на Баумър груп (Baumer Group)

Baumer Group, е един от водещите световни производители на сензорна техника и измервателни инструменти за автоматизация на фабрики и процеси. Тяхната цел е да отговорят на предизвикателствата на бъдещето с новаторска сензорна технология  още в най-ранен етап на проектирането. В областта на технологиите, дружеството притежава обширно портфолио от стадартни и високотехнологични сензори, измерватрелни и процес инструменти. Продуктовото портфолио съдържа:

  • Инкременталните индустриални енкодери на Baumer осигуряват високо качество на контрол и производителност. Те са компактни, с дизайн, осигуряващ максимална здравина и издръжливост.
  • Процес сензорите за измерване на потоци от Baumer group дават прецизни резултати при измервания на обемния дебит и температурата. Те са с висока надеждност, минимално използване на ресурси и възможно най-ниска консумация на енергия.
  • Сензорите за измерване на налягане на Baumer са прецизни и надеждни, с широк спектър на приложение както в тежката промишленост, така и в мобилната автоматизация, на места с повишен риск, или с високи изисквания за хигиена.
  • Подходящи за засичане на разстояние, лазерните сензори OM20/OM 30 на Baumer са с висока надеждност при измерване на широк диапазон от повърхности.
  • Индуктивни датчици за засичане на метални обекти с тоности до микрометър

Сензорна техника

Измерване на ниво и налягане

Вижън системи / Идентификация

Аксесоари

Искате да подобрите качеството на продукцията си?

Baumer предлага иновативни бюджетни решения:

  • Високоефективният лазерен сензор OM70 позволява бързи и прецизни безконтактни измервания по време на производствения процес.
  • PosCon – компактен и лесен за използване сензор с предварително зададени функции за измерване, като разстояние на отвора, височина, дълбочина и среднa стойност. Сензорът може лесно да бъде параметризиран без нуждата от външен софтуер.
  • VeriSens е вижън сензор за обработка и контрол на качество чрез изображения. Може да проверява едновременно 32 параметъра, независимо от тяхната позиция.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!