За нас

Внос и дистрибуция на индустриално оборудване

СТРАТОНС ЕООД е Официален представител за България на водещи световни марки, лидери в областтa нa електрониката, електротехниката, автоматизацията и иновационните технологии. Нашите партньори са утвърдени глобални производители, специализирани в производството на индуктивни, капацитивни, оптични, ултразвукови, лазерни и високо-технологични сензори, нивомери, инкрементални енкодери, магнитни енкодери и магнитни ленти , тахогенератори, светлинни бариери, соленоидни блокировки, устройства за безопасност, специални кабели и др. 

Нашите решения са сертифицирани съобразно европейските изисквания за стандарт, качество и безопасност. Ние Ви предлагаме технологии, иновации и безопастност. Стратонс ЕООД е единственият официално оторизиран представител на Баумър груп (Baumer International), Шмерсал (Schmersal GmbH), Ксекро (Xecro GmbH)

СТРАТОНС ЕООД е търговско инженерингово дружество с предмет на дейност доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на индустриално оборудване. Компанията е с повече от 10 годишен опит на българския индустриален пазар и е ексклузивен представител за България на световни лидери в областта на електрониката, електротехниката, автоматизацията и роботиката. СТРАТОНС ЕООД е официалният представител за България на следните производители:

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!