Партньори на фирма
СТРАТОНС ЕООД

Baumer Grouop

Baumer group е международен производител на сензорни технологии, енкодери, измервателни уреди и компоненти за автоматизация. В областта на технологиите, дружеството притежава обширно портфолио от стадартни и високотехнологични сензори, както и процесни връзки, адаптери и аксесоари за тях. Продуктите се отличават със здравия си, изключително надежден корпус и дългия си експлоатационен живот.

схмерсал лого стратонс

SCHMERSAL

Schmersal group разработва и произвежда набор от около 25 000 различни устройства за разпределение и управление. Schmersal е един от най-големите доставчици на устройства за превключване на безопасността в света. С индустриалния си опит и професионални услуги, Schmersal Group предлага на клиентите си в световен мащаб системи и решения за машинна безопасност, безопасност на труда и подразделения на автоматизационната технология.

xecro logo

XECRO

XECRO е компания с повече от 20 години опит в производството на индустриални сензори на пазара.През годините XECRO разширява продуктовата си гама и се превръща в един от най-конкурентите производители в сензорната технология.

stratons di-soric

Di-Soric

Di-soric e корпоративната група е специализирана в разработването и производството на сензори за индустриална автоматизация. Благодарение на непрекъснатите иновации е налице огромна продуктова гама, която се допълва от висококачествени светодиодни осветителни тела, машинно виждане и идентификационни системи

icotek bg logo

Icotek

Icotek успешно разработва иновативни системи и защитни скоби за кабели, приложими в разнообразни индустриални дейности – роботика и автоматизация, пакетиране, хранително-вкусова промишленост, железопътен транспорт и други.

SATECH

Всички решения, базирани на структурираната модулна панелна система на компанията, гарантират, че осигуряват високоефективни модулни инсталации за защита на работната среда, дори и при най-тежките работни условия. Техническият екип на SATECH проектира системи за защита, използващи модулни продукти от огромната им гама – благодарение на огромната складова база – дори спешни и сложни поръчки се доставят бързо и еднакво бързо на място.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!