СТРАТОНС ЕООД е официален дистрибутор и представител на Шмерсал Груп(SCHMERSAL) за България. Усилията на Schmersal групата са насочени в продължение на много години към производството на продукти за безопасност на работното място. Продуктовата гама варира от многобройните механични и електропревключватели, крайни изключватели, електро магнитни блокировки, контрол на достъпа, защитни оптични светлинни бариери и завеси, контролери, соленоидни блокировки, магнитни сензории много други. Пълната продуктова гама може да видите ТУК.

azm 400 blokirovka cena
solenoidna blokirovka schmersal

За приложения свързани със защита на персонала , защитата се включва, когато предпазната врата е затворена и блокировката е заключена.

НАЙ-МАЛКАТА ЕЛЕКТРОННА СОЛЕНОИДНА БЛОКА В СВЕТА

AZM 40

С размери от 119,5 x 40 x 20 mm, AZM40 е най-малката електронна електромагнитна блокировка в света. Това го прави особено подходящ за малки предпазни врати и клапи. Благодарение на гъвкавостта на задвижващия механизъм от 180°, той може да се доближава до AZM40 безстепенно, което прави блокировката подходяща и за клапи, които не се затварят на 90° или такива, които се отварят нагоре до ъгъл от 45°. Това означава, че гъвкавостта на ъгъла помага на блокировката лесно да се побере в компактни пространства и такива, които са трудно достъпни. AZM40 може да се монтира и към стандартни 40 мм профили без стърчащи елементи. 

магнитен датчик за врата серия bns bps schmersal
  • Schmersal Group доразви своя компактен сензор за безопасност
    RSS260 и го оборудва с нов софтуер – сензорът вече предлага четири допълнителни, избираеми  функции:
  • Мониторинг на обратна връзка
  • Автоматично рестартиране / ръчно рестартиране
  • Нулиране
  • Мониторинг за аварийно спиране

Освен това сензорът за безопасност с вграден RFID чип предлага редица положителни качества, дори и в стандартната версия: със своите компактни размери (40 x 18 x 30 mm), RSS260 със съвпадаща комбинация от сензор-мишена е подходящ за монтаж върху алуминиеви профили, както и за използвайте за много други формати на врати, като обикновените врати и панели от плексиглас.

За повече информация не се колебайте да се свържете с нас!

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!